Vergoedingen en Tarieven

 

Mijn tarief  Marktconform tarief Tijd
Kennismakingsgesprek Gratis 30 min
Zitting fysiotherapie € 30,00 € 45,00 45 min
Zitting fysiotherapie aan huis of in een instelling * € 30,00 € 45,00 30 min
Intake en onderzoek na verwijzing € 42,00 € 60,00 60 min
Screening, intake en onderzoek ** € 42,00 € 60,00 60 min
Eenmalig onderzoek € 100,00 € 120,00 60-120 min
Telefonische zitting € 30,00 € 45,00 30 min

 

*Exclusief kilometervergoeding buiten Middelburg (0,19 ct/km) en eventuele parkeerkosten.

**Screening bij een niet-gecontracteerde fysiotherapeut wordt door veel zorgverzekeraars vergoed, maar niet allemaal. Bel je zorgverzekeraar voor de zekerheid als je (financiële) duidelijkheid wilt hebben.

 

Contractvrij

Fysiologiqa werkt bewust contractvrij: ik wil voor elke cliënt een persoonlijk, hoogstaand en onafhankelijk behandelprogramma kunnen opstellen. Ook wil ik de vrijheid hebben om zelf te kunnen bepalen hoe lang een behandeling duurt. Want aandachtig luisteren en goed kunnen uitleggen wat ik doe en hoe een oefening werkt, dat zijn de pijlers van mijn praktijk. Daarom heb ik gekozen voor een contractvrije manier van fysiotherapie, onafhankelijk van de voorwaarden van zorgverzekeraars. Of het nu gaat om aangesloten of contractvrije fysiotherapie: therapeuten moeten altijd aan de kwaliteitseisen van het beroepsregister voldoen.

De nota van een behandeling kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar en dan ontvang je een (gedeeltelijke) vergoeding, afhankelijk van de polis. De eerste factuur is na de intake en de eerste behandeling. In het vervolg zal maandelijks een factuur ontvangen worden. Het is raadzaam om van te voren te controleren welke dekking er is in de aanvullende verzekering en of de verzekeraar directe toegankelijkheid (zonder verwijzing) bij een niet-gecontracteerd fysiotherapeut toestaat.