Praktijk en contact

Contactgegevens

Suzan Heij kunt u telefonisch bereiken op:
06 – 25 33 79 88,

of per mail via:
info@fysiologiqa.nl

Blauwedijk 33,
4331 JD Middelburg

Maak nu een vrijblijvende afspraak
Tarieven van Fysiologiqa

Inloopspreekuur

Speciaal voor voetballers van Zeelandia Middelburg is er een gratis inloopspreekuur op zaterdag, tussen 11.00-12.00 uur. Geen lid van Zeelandia Middelburg, maar wil je wel advies over een (sport)blessure? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin ik net zoals bij het inloopspreekuur een kort onderzoek doe. Om een afspraak te maken, klik hier.

Intake en behandelplan

Onze eerste kennismakingsafspraak is altijd vrijblijvend, omdat ik sterk geloof in de klik die je moet voelen met een therapeut. Daarna volgt een intake en behandeling van ongeveer één uur, om een persoonlijk behandelplan op te stellen (neem dan ook de pas van je zorgverzekeraar mee). Vervolgbehandelingen duren meestal 45 minuten. We bespreken hoe het gaat en lopen de huiswerkoefeningen na. Daarna volgt training en therapie. Qua behandelfrequentie hanteer ik meestal een periode van 1 x per 1 à 2 weken. Hierdoor hoef je minder tijd vrij te maken van werk en/of andere verplichtingen.

Contractvrij

Fysiologiqa werkt bewust contractvrij: ik wil voor elke cliënt een persoonlijk, hoogstaand en onafhankelijk behandelprogramma kunnen opstellen. Ook wil ik de vrijheid hebben om zelf te kunnen bepalen hoe lang een behandeling duurt. Want aandachtig luisteren en goed kunnen uitleggen wat ik doe en hoe een oefening werkt, dat zijn de pijlers van mijn praktijk. Daarom heb ik gekozen voor een contractvrije manier van fysiotherapie, onafhankelijk van de voorwaarden van zorgverzekeraars. Of het nu gaat om aangesloten of contractvrije fysiotherapie: therapeuten moeten altijd aan de kwaliteitseisen van het beroepsregister voldoen.

De nota van een behandeling kun je zelf indienen bij de zorgverzekeraar en dan ontvang je een (gedeeltelijke) vergoeding, afhankelijk van de polis. De eerste factuur is na de intake en de eerste behandeling. In het vervolg zal maandelijks een factuur ontvangen worden. Het is raadzaam om van te voren te controleren welke dekking er is in de aanvullende verzekering en of de verzekeraar directe toegankelijkheid (zonder verwijzing) bij een niet-gecontracteerd fysiotherapeut toestaat.

Fysiologiqa is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), onder vestigingsnummer: 34748113.